DESSERTVOGNE FRA SWEETSTREET

Its all about good food & good vibes

Når Sweetstreet kommer med desserten til dit event, er du altid sikker på at få en professionel service og en rigtig god stemning. Vi er iført SweetStreet uniformer, ægte smil og har en ydmyg og professionel kundetilgang. Og hvis det ønskes, så har vi en lille højtaler med og herfra spilles der lystigt den helt rigtige musik. Så læn dig bare tilbage og nyd den skønne duft af friskkværnet kaffe og lækre nybagte belgiske vafler sammen med dine gæster eller ansatte.

Herunder kan du se vores unikke vaffelvogne, som også kan kombines med vores andre dessertvogne til dit event. Mange vælger også vores gode økologiske kaffe fra Kristians kaffe sammen med de søde belgiske vafler og til det har vi udviklet nogle fantastiske kaffe & vaffelvogne, som kan det hele.

DE FLOTTE

VAFFEL­VOGNE

Kamælonen


Fra den flotte specieldesignede cykel kan der både serveres sprøde belgiske vafler og søde crêpes med alverdens toppings til.
Og som en ægte kamæleon kan den skifte farve fra grøn til blå. 

MÅL
B: 1.35 m – L: 2.5 m

Vaffelcykel

gør det nemt

Lej en kombineret kaffe- og vaffelvogn til din fest eller arrangement

lej kaffe vaffel vogn

Den sorte ridder

Den mest effektive dessertvogn af alle. Han er væbnet med både noget lækkert at spise og varmt at drikke. Fra Den Sorte Ridder serveres lækre ægte belgiske vafler og økologisk kaffe, te eller varm chokolade. Denne kaffe-og vaffelvogn er perfekt til firmafester, messer, events og arrangementer.

MÅL
H: 1.80 m – B: 1.30 m – L: 2.6 m

Perry

Vores store kaffe & vaffel- vogn, Perry er en del større end vores andres scootere. Fra den ene side kan vi servere vores skønne økologiske kaffe og andre varme drikke og fra den modsatte side kan vi servere vores ægte belgiske vafler med vores hjemmelavede toppings. Perry er en sikker succes!

MÅL
H: 2.50 m – B: 1.55 m – L: 3.40 m

Scooter kaffe vaffel

Ægte belgiske vafler

Vi bager selv de skønne vafler med en dej, som vi importerer fra det anerkendte belgiske firma Vitalgaufre. Denne belgiske vaffel har en uimodståelig duft og smag, som vækker alle sanser og lykkelige minder. Se vores menu og vælg mellem alverdens lækre toppings.

Events / firmafest / messer/ festival

SØDE ORD FRA VORES KUNDER

Nyder helt åbentlyst deres job
Utrolig søde, sjove og servicesminded. Gode til at skabe den rigtige stemning og nyder helt åbentlyst deres job. Vi kan klart anbefale dem…

Nicolas og Emilie fra Sweetstreet er de helt rigtige at have med til enhver lejlighed, hvor man ønsker sig lækker dessert, dejlig kaffe og skønt selskab. Fuldstændig fantastisk service. Varmeste anbefalinger herfra!

Brugte dem til datterens konfirmation. Kan kun anbefales. Kom i god tid, super service, venlig personale og fantastisk kaffe/vafler ;0).

DE ANDRE DESSERT­VOGNE

Unikke specialbyggede vogne, som også kan bookes hos Sweetstreet

pandekage cykel

Danmarks første pandekagecykel

Frøken Kobber 

Den fine kobbercykel med de håndlavede messing detaljer, var den første pandekagecykel i Danmark. Den er siden da blevet optimeret løbende og står nu stærkere end nogensinde. Frøken Kobber er nem at have stående alle steder, da den fylder ganske lidt. Kort sagt, hun er altid et hit!

MÅL
B: 0.93 m – L: 2.5 m

Iscykel

Sorte Per

Den flotte herre med iskolde lækkerier får let smilet frem hos enhver. Hos Sorte Per findes et stort udvalg af god dansk is, der spænder lige fra kendte klassikere til moderne fortolkninger og der kan selvfølgelig vælges topping med flødeskum, flødebolle og syltetøj.

Ud over Sorte Per, findes også iscyklerne Bror Krom og Mr. Rosé, som alle serverer god gammeldags is med det hele – de kan ses på sweetstreet.dk

lej iscykel sorte Per

The æbleskive­vogn

… The hyggelige one

Vores æbleskivevogn har plads til ikke mindre end 100 æbleskiver af gangen. Æbleskiverne bliver lavet helt traditionelt tilsat et tvist af kardemomme. Vi vender æbleskivedejen på gammeldagsvis med lange strikkepinde – det er et sandt show.

Menuen er opgraderet, så udover flormelis og syltetøj findes der også nutella, knuste pebernødder, flødeskum og meget mere. Book også et gløgg set-up eller kakao set-up til denne vogn, da det bare er den perfekte kombination til julehyggen.